fbpx

Rólunk

 

Megérkeztek Magyarországra a Kakau Worship varázslatos csokoládéi

Örömmel jelentjük be, hogy egy év tervezés, szervezés (2019-2020) után végre Magyarországon is elérhetőek a Görög Kakau Worship prémium táblás csokoládéi és ceremoniális kakaója, csokoládéja!

Csokoládé amit csak szeretni lehet

Mindez úgy történt, hogy a tavalyi (2019) Samsara fesztiválon megismertünk egy kedves görög fiút, aki csokoládékat árult, ami olyan mennyei finom volt, hogy teljesen beleszerelmesedtünk!

Nem hagyhattuk annyiban, gondoltuk ezt a csodát itthon is elérhetővé kell tennünk és meg kell osztanunk Veletek! A különleges szinkronicitások sora további megerősítés volt nekünk abban, hogy ezzel a csodával foglalkoznunk kell.

Bio, vegán, Fair trade csokoládé

Arisék egy kis manufaktúrában, nagy gondossággal és odafigyeléssel készítik a termékeiket, igazi tisztelettel áldozva a kakaó szellemének. Arról nem is beszélve, hogy számtalan díjat nyertek már Európa szerte csokoládéikkal!

Különlegességük, hogy minden összetevőjük ellenőrzött bio gazdálkodásból származik, vegán és gyönyörű környezetbarát lebomló csomagolásban születik újjá. Fontos az is, hogy a kakaóbabok Peruból, Guatemalából és Belize-ből – fair trade gazdálkodásokból származnak.

Hol lehet hozzájutni?

Bátran keressetek messengeren, telefonon, vagy emailben, ha szeretnétek prémium minőségű csokoládéinkból vagy a ceremoniális kakaóból, csokoládéból!

A kereskedelmi pontokat folyamatosan közzétesszük az oldalon.

A kapcsolat oldalon közvetlenül is rendelhettek.

 

Szeretettel a Magyar forgalmazó

Tóth-Kern Enikő

KAKAU WORSHIP MAGYARORSZÁG

BIO, VEGÁN, FAIR TRADE, CSOKOLÁDÉK

Írj te is vélemyényt

kakaoceremonia.hu
5.0
Based on 5 reviews
powered by Google
js_loader

A csokoládénkról mondták

Ceremóniális csokoládé

„Nagyon nagyon jó a kakaó. Szuper! Ezerszer jobb mint amit eddig használtam és finom.”

Szilasi Márti – Anahita Temple

„Nagyon ízlik a kakaó és a hatása is fantasztikus. Nincs semmilyen negatív megtapasztalás mint a korábbiakkal „

Takács Paula

“Imádom a ceremóniális csoki illatát, már amikor készítem elbűvöl, az az érzés pedig egy csoda, amikor leülök a bögrével a kezemben a kertben, és belehörpintek. Minden egyes kortynál érzem, ahogy árad szét a kakaónövény energiája a testemben, ahogy még tágabbra nyitja a szívem kapuját. Imádom, ahogy így teljes bizsergésben nézem a fákat, ahogy a szellő játszik velük, szép lassan észrevétlenül, de biztosan eggyé válok a Természettel. Hálás vagyok ezért az élményért. Köszönöm“

Kósa Lilla