fbpx

Cacao Szertartás

Szerző: | 2021. dec 4. | Kakaó ceremónia

eniko-es-govi-szivnyito-kakaoceremonia

2021.12.04. 17:00 h

Mandala Jóga Deáktér 

Szeretettel meghívunk első közös cacao szertartásunkra, melyet mi, Nemes Lilla és Nagyistván Gábor vezetünk.

 

Hogy kik is vagyunk?

 
Lilla bemutatkozója:
Másfél éve ismerem és gyakorlok a cacaoval, mint szivnyitó, földelő medicinával. Áldásos hatásainak következménye volt, hogy tavaly elvégeztem egy féléves berlini cacaoceremonia spaceholder képzést.
A cacaot shadowwork meditációban használom. Ebben a formában tartottam már privát és zárt csoportos meditációkat, de most érkezett el a pillanat, hogy nagyobb közönség elé tárjam az utat, amit járok.
Várlak szeretettel, ha hívást érzel az eseményt olvasva. Fontos, hogy tudd, a shadowwork meditációban te dolgozol együtt a cacaoval, nincs királyi út. Tapasztalatom szerint, aki komolyan veszi a munkát és beleteszi a fejlődésre, változásra való szándékát, annak az életében szépen megmutatkoznak a munka gyümölcsei is.
Jelentkezésed emailben tudod megerősíteni, majd küldök neked egy részletes leírást arról, hogyan készülj az eseményre.
 
Szeretettel:
Nemes Lilla
 
Gábor:
12 éve foglalkozom a lélek útjával, melynek egy új állomása a cacao mesternövény. Számomra egy nagy tanító, igazi szívnyitogató. Amikor azt gondolom, hogy már mennyire nyitva vagyok, akkor újra és újra megmutatja, hogy még van tovább.
A szertartás során kristályokkal teremtek egy befogadó és védelmező teret, melyben az illóolajok segítségével tovább emeljük a rezgésszintet, hogy minden résztvevő a számára szükséges tapasztalatokat tudja megélni.
 
Várunk szeretettel körünkben, melynek létszáma limitált, ezért kérünk, hogy a jelentkezésedhez ide írj egy emailt: lillan.nemes@gmail.com

KAKAU WORSHIP MAGYARORSZÁG

BIO, VEGÁN, FAIR TRADE, CSOKOLÁDÉK

Írj te is vélemyényt

kakaoceremonia.hu
5.0
Based on 5 reviews
powered by Google
js_loader

A csokoládénkról mondták

Ceremóniális csokoládé

„Nagyon nagyon jó a kakaó. Szuper! Ezerszer jobb mint amit eddig használtam és finom.”

Szilasi Márti – Anahita Temple

„Nagyon ízlik a kakaó és a hatása is fantasztikus. Nincs semmilyen negatív megtapasztalás mint a korábbiakkal „

Takács Paula

“Imádom a ceremóniális csoki illatát, már amikor készítem elbűvöl, az az érzés pedig egy csoda, amikor leülök a bögrével a kezemben a kertben, és belehörpintek. Minden egyes kortynál érzem, ahogy árad szét a kakaónövény energiája a testemben, ahogy még tágabbra nyitja a szívem kapuját. Imádom, ahogy így teljes bizsergésben nézem a fákat, ahogy a szellő játszik velük, szép lassan észrevétlenül, de biztosan eggyé válok a Természettel. Hálás vagyok ezért az élményért. Köszönöm“

Kósa Lilla