fbpx

Enikő és Govi szívnyitó kakaóceremónia

Szerző: | 2021. jún 3. | Kakaó ceremónia

eniko-es-govi-szivnyito-kakaoceremonia

2021.06.20. 15:45 – 18:00 h

Everness Nomád Fesztivál – Siófok – Töreki

Esemény linkje 

Rólunk és a kakaóceremóniáról

 

Több mint 25 éve úton járók vagyunk, számtalan önismereti technikát kiprobáltunk, most mélyebben a kakaó érintett meg minket.

Enikő Indiában végzett jógaoktató, cipő készítő és tánc művész, performer, túl jópár vipassana elvonuláson és gyógyító növényekkel történő munkán.

Govi (István) végzett Theta healer, 10 éven keresztül vett részt zen alapú Megvilágosodás intenzíveken Vörös Ákos – Prakashnál, azóta is számtalan tréningen, tűzjáráson, bodyworkon, növényekkel való szívnyitó munkán vesz részt.

Bár szerintünk nem a papír számít, hanem a szívből jövő kapcsolódás képessége. Mindketten erőteljes kapcsolódásban vagyunk a természettel, nagy tisztelettel iránta, ahogy a kakaó növény felé is.

Szeretnénk ezt a csodát minél többekkel megosztani a ceremónián.

A kakaó amit használunk Guatemalából, a kakaó őshazájából származik, gyönyörű, tiszta energiákkal, fair trade forrásból, ahol igazi tisztelettel adóznak a kakaó szellemének.

A ceremóniánkon számíthattok bevezető mantrázásra, kapcsolódásra a kakaó növénnyel, kundalini légzőgyakorlatokra és végül zenére és táncra.

Szeretnénk ha a Földanya érdekében mindenki saját bögrét hozna a kakaónak, hogy minél kevesebb szemetet termeljünk.

Kérünk az eseményre előzetesen regisztráljatok az információs pultnál, hogy a megfelelő kakaó mennyiséget ki tudjuk számolni. Hozzájárulás 850 forint.

KAKAU WORSHIP MAGYARORSZÁG

BIO, VEGÁN, FAIR TRADE, CSOKOLÁDÉK

Írj te is vélemyényt

kakaoceremonia.hu
5.0
Based on 5 reviews
powered by Google
js_loader

A csokoládénkról mondták

Ceremóniális csokoládé

„Nagyon nagyon jó a kakaó. Szuper! Ezerszer jobb mint amit eddig használtam és finom.”

Szilasi Márti – Anahita Temple

„Nagyon ízlik a kakaó és a hatása is fantasztikus. Nincs semmilyen negatív megtapasztalás mint a korábbiakkal „

Takács Paula

“Imádom a ceremóniális csoki illatát, már amikor készítem elbűvöl, az az érzés pedig egy csoda, amikor leülök a bögrével a kezemben a kertben, és belehörpintek. Minden egyes kortynál érzem, ahogy árad szét a kakaónövény energiája a testemben, ahogy még tágabbra nyitja a szívem kapuját. Imádom, ahogy így teljes bizsergésben nézem a fákat, ahogy a szellő játszik velük, szép lassan észrevétlenül, de biztosan eggyé válok a Természettel. Hálás vagyok ezért az élményért. Köszönöm“

Kósa Lilla