fbpx

Kakaó ceremónia Kecskemét

Szerző: | 2022. febr 6. | Kakaó ceremónia

Kakaó ceremónia Kecskemét

2022.02.22. 17:00 – 20:00 h

Kecskemét

Miért gyere el?

 

Szeretettel látom akit megszólít ez az életesemény. A ceremóniás kakaó az ősi Aztékok, Maják hagyatéka, régen az uralkodók és főpapok kiváltsága volt ez a ceremónia.

 

Szívfény program, hangfürdő

 

Különleges dátum, különleges megtapasztalással. Csodálatosan illik a Szívfény programba a szívnyitó kakaóceremónia. Lehetőség a hangfürdővel együtt, hogy a segítő és gyógyító energiákat behívjuk, ezzel új lendületet adhatunk önmagunk és belső erőink felfedezésére. Jótékonyan hat fizikai, lelki és mentális színten is és több olyan dolgot segít bevonzani, ami örömmel tölt el. A szándékok, kívánságok megfogalmazása közben lassan elkortyolgatjuk a kakaót. Minden kortyához hozzátéve amit szeretnénk. Ezzel új lendületet adva a kívánságainknak, szívnél vágyainknak.

Részvételi hozzájárulás: 7.000 Ft/fő.

Bővebb infó és jelentkezés Janiné Etelka +36302555220

KAKAU WORSHIP MAGYARORSZÁG

BIO, VEGÁN, FAIR TRADE, CSOKOLÁDÉK

Írj te is vélemyényt

kakaoceremonia.hu
5.0
Based on 5 reviews
powered by Google
js_loader

A csokoládénkról mondták

Ceremóniális csokoládé

„Nagyon nagyon jó a kakaó. Szuper! Ezerszer jobb mint amit eddig használtam és finom.”

Szilasi Márti – Anahita Temple

„Nagyon ízlik a kakaó és a hatása is fantasztikus. Nincs semmilyen negatív megtapasztalás mint a korábbiakkal „

Takács Paula

“Imádom a ceremóniális csoki illatát, már amikor készítem elbűvöl, az az érzés pedig egy csoda, amikor leülök a bögrével a kezemben a kertben, és belehörpintek. Minden egyes kortynál érzem, ahogy árad szét a kakaónövény energiája a testemben, ahogy még tágabbra nyitja a szívem kapuját. Imádom, ahogy így teljes bizsergésben nézem a fákat, ahogy a szellő játszik velük, szép lassan észrevétlenül, de biztosan eggyé válok a Természettel. Hálás vagyok ezért az élményért. Köszönöm“

Kósa Lilla