fbpx

Kakau Worship – Kakaóceremónia sorozat – Új kezdet

Szerző: | 2022. febr 7. | Kakaó ceremónia

Kakau Worship - Kakaóceremónia sorozat - Új kezdet

Kedves mindenki!

Nagy örömmel tudatjuk, hogy útjára indítjuk kakaóceremónia sorozatunkat. ☕️☕️✨

Ezen az első alkalmon mi viszünk végig egy csodálatos szívnyitó folyamaton, ahol lehetőséged nyílik majd új segítő és gyógyító energiákat behívni, új lendületet adva önmagad felfedezésének.

A rendhagyó sorozat további alkalmain, több területre is elkalandozunk. Megmutatva, hogy milyen sokszínű felhasználása lehet a kakaónak és mi mindenhez tud jótékonyan hozzájárulni. A tervben szerepel kundalini jóga, mantraest, bodywork, tantra, hangfürdő, transztánc és egyéb spirituális programok, amiket a témában elismert emberek fognak vezetni.

 

Mire számíthatsz ezen az eseményen?

 

A kakaóceremónián különböző támogató gyakorlatokkal vezetünk téged. A megtisztított térben biztonsággal megnyílhatsz majd a segítő energiáknak.

Az elején ráhangolódás és az egyik legmagasabb rezgésű érzés, a hála és a szeretet behívása, majd a szándékok, kívánságok megfogalmazása történik. Eközben elfogyasztjuk a kakaót.

Utána, a kundaliní légzés folyamán, a csakrákon keresztül felébresztjük és megtisztítjuk a központi energiacsatornát, hogy a megrekedt energiákat kipucolhassuk magunkból – helyet adva az újnak.

Új kezdet nem véletlenül címe az első alkalmunknak, szándékunkkal azon leszünk, hogy amit eddig nehéz volt elkezdeni, elengedni, megvalósítani, annak új energiát és lendületet adjunk.

Ebben segít majd a közös énekeken, mantrákon és gyakorlatokon keresztül, az esemény végét adó közös örömtánc!

A végén megpihenünk, integráljuk az energiákat és egy rövid megosztókörrel zárunk.

Várunk sok szeretettel,
Enikő és Govi

 

Rólunk

 

Több mint 25 éve úton járók vagyunk, számtalan önismereti technikát kipróbáltunk, most mélyebben a kakaó érintett meg minket.

Enikő Indiában végzett jógaoktató, cipő készítő és tervező, táncművész, performer, túl jópár vipassana elvonuláson és gyógyító növényekkel történő munkán.

Govi (István) végzett Theta healer, 10 éven keresztül vett részt zen alapú Megvilágosodás intenzíveken Vörös Ákos – Prakashnál, azóta is számtalan tréningen, tűzjáráson, bodyworkon, növényekkel való szívnyitó munkán vesz részt.

Mindketten erőteljes kapcsolódásban vagyunk a természettel, nagy tisztelettel iránta, ahogy a kakaó növény felé is.

Szeretnénk ezt a csodát minél többekkel megosztani a ceremónián.

 

A kakaóról

 

A Kakau Worship kakaója amit használunk Guatemalából, a kakaó őshazájából származik, gyönyörű, tiszta, finom energiákkal, fair trade forrásból. Itt igazi tisztelettel adóznak a kakaó szellemének, az Asochivite törzs gondos munkájának köszönhetően.
A kakaó energiája mindig a tűz elemeként és a teremtés erejeként volt jelen a kakaó-szertartásokat folytató törzsek számára, de támogató energiái miatt hívják mama-cacaonak is.
A szertartásos minőségű kakaó kiváló minőségű Criollo kakaóbabból készül. Az ebből készült kakaó, egy 100% -ban tiszta kakaóbab paszta, amely sokkal nagyobb mennyiségű jótékony, egészség- és hangulatjavító vegyületet tartalmaz, mint bármely más kakaóalapú termék a piacon.
E varázslatos tájak kakaója végigvezet az ősi kozmikus utazók titokzatos útján.

 

Praktikus információk

 

Javasoljuk, hogy az esemény előtt 1-2 órával már ne egyél. Aznap kerüld a hús és tejtermékek fogyasztását. Gyere kényelmes ruhában, ami nem akadályoz a szabad mozgásban.
Hozz saját bögrét magaddal, a Földanya megóvása érdekében nem használunk eldobható poharakat. 🙂

Időpont: 2022. március 4. 17:00 – 21:00 

Helyszín: Napalatti közösségi tér

Kérünk, részvételi szándékod emailben történő regisztrációval biztosítsd itt:

info@kakaoceremonia.hu
A levelezésben minden szükséges információt elküldünk.

A helyek limitáltak, az ajánlott hozzájárulási díj 6.000.- Ft. Helyed ennek előre utalásával tudod biztosítani.
Maximális létszám: 27 fő.

*Az esemény borítóképét Tóth-Kern Orsolya készítette.

KAKAU WORSHIP MAGYARORSZÁG

BIO, VEGÁN, FAIR TRADE, CSOKOLÁDÉK

Írj te is vélemyényt

kakaoceremonia.hu
5.0
Based on 5 reviews
powered by Google
js_loader

A csokoládénkról mondták

Ceremóniális csokoládé

„Nagyon nagyon jó a kakaó. Szuper! Ezerszer jobb mint amit eddig használtam és finom.”

Szilasi Márti – Anahita Temple

„Nagyon ízlik a kakaó és a hatása is fantasztikus. Nincs semmilyen negatív megtapasztalás mint a korábbiakkal „

Takács Paula

“Imádom a ceremóniális csoki illatát, már amikor készítem elbűvöl, az az érzés pedig egy csoda, amikor leülök a bögrével a kezemben a kertben, és belehörpintek. Minden egyes kortynál érzem, ahogy árad szét a kakaónövény energiája a testemben, ahogy még tágabbra nyitja a szívem kapuját. Imádom, ahogy így teljes bizsergésben nézem a fákat, ahogy a szellő játszik velük, szép lassan észrevétlenül, de biztosan eggyé válok a Természettel. Hálás vagyok ezért az élményért. Köszönöm“

Kósa Lilla