fbpx

Kakau Worship Magyarország – Mose nyereményjáték – Facebook

Hosszú utat bejárva hazaért a csoki. Egy igazi kakaónagykövet szállította, Mose. <3

Köszönjük!

A csoki visszavarázsolja a szívedbe a napfényt a hűvösebb őszi napokon. A szerencsés nyertest egy Ceremóniális csokoládé 500 g csomagot kap ajándékba. Kommentbe írd meg, szerinted hol készült a fotó.

Játszani itt tudsz:

https://www.facebook.com/kakaoceremonia/posts/255591109850205 

Játékszabályzat

Kakau Worship Magyarország – Mose nyereményjáték

Játék szervezője: Gowinday Kft.

Székhelye: 2011 Budakalász, Csalogány utca 25.

Szervező végzi a Kakau Worship Magyarország – Mose elnevezésű nyereményjáték – a továbbiakban: Játék – teljes körű lebonyolítását.

I. A játék meghatározása

Szervező nyereményjátékot hirdet melyben vállalja, hogy a www.facebook.com címen elérhető közösségi portálon (a továbbiakban: Facebook, vagy közösségi portál) regisztrált felhasználói felületén (a továbbiakban Szervezői Facebook oldal) Kakau Worship Magyarország – Mose nyereményjáték bejegyzéshez kommentelők között 1 db Ceremóniális 500 g csokoládét sorsol ki egy fő részére.

II. A Játékban való részvétel feltételei

A Játékban részt vehet minden cselekvőképes felnőtt korú, magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy, aki rendelkezik saját Facebook felhasználói fiókkal, amelyből megállapítható a személye és a kora. A játékban kizárólag nagykorú személyek vehetnek részt.

A Játékból ki vannak zárva a Szervező, valamint a Szervező számára szerződés alapján megbízási, illetőleg vállalkozási tevékenységet kifejtő valamennyi magán- illetőleg jogi személy, továbbá az említett felek munkavállalójának vagy vezető tisztségviselőjének a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény. 8:1. § (1) bekezdésének 2. pontjában meghatározott hozzátartozói, illetőleg a hozzátartozók gyermekei.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot – akár annak időtartama alatt is – egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse. Szervező jogosult bármely játékost a Játékból kizárni, különösen, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, vagy ha valamely játékos a Játék lefolyását bármilyen módon manipulálja, vagy bármely módon rosszhiszeműen jár el. A jelen játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a https://kakaoceremonia.hu/ oldalon, a játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. Szervező kizár minden, a Játék használatából eredő közvetlen vagy közvetett kárral és költséggel kapcsolatos kártérítést és kártalanítást.

III. A Játék menete

A Játékosnak válaszolnia kell a posztban feltett kérdésre. A válaszadók között Szervező ajándékot sorsol ki. A nyertes felhasználó nevét a Szervező a játék poszt alatti kommentben írja ki a sorsolás napján. A nyertes felhasználó üzenetet küld a Szervezőnek a kakaoceremonia.hu oldalon, és az adategyeztetések után a nyeremény ajándékcsomagot a Szervező Foxpost szállítás útján juttatja el a nyerteshez az általa megadott címre a Játék lezárását és a nyertessel való címegyeztetést követő 30 napon belül. A sikertelen értesítés, illetve egyéb okok miatt át nem vett nyereményeket a Szervező szabadon felhasználhatja.

Adatkezelési tájékoztató

IV. A sorsolás módja

Facebook Nyertes alkalmazás https://socialwinner.besocial.hu oldalon keresztül

V. Játék időtartama

A játék kezdete: 2021.10.02

A játék vége: 2021.10.06

Sorsolás: 2021.10.07 poszt alatti kommentben

VI. A nyeremény

– 1 db Ceremoniális csokoládé 500 g

VII. Egyéb rendelkezések

A Játékos jelen szabályzat előírásain túl köteles megtartani a Facebook vonatkozó felhasználási feltételeit.

Játékos, Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy a Facebook platform üzemeltetőjét Facebook Ireland Limited Hannover Reach, 5-7 Hannover Quay Dublin 2, Ireland VAT Reg. No. IE9692928F teljes mértékben felmentik minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól.

Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy jelen Játék – a Facebook Platform használatán túl – nem áll kapcsolatban az Instagrammal, a promóciót a Facebook nem támogatja, ajánlja vagy szervezi.

A Játék során megadott személyes adatokat a Szervező kezeli, azokat az Instagram részére semmilyen körülmények között át nem adja.

 

Budakalász, 2021. 10. 02.

KAKAU WORSHIP MAGYARORSZÁG

BIO, VEGÁN, FAIR TRADE, CSOKOLÁDÉK

Írj te is vélemyényt

kakaoceremonia.hu
5.0
Based on 5 reviews
powered by Google
js_loader

A csokoládénkról mondták

Ceremóniális csokoládé

„Nagyon nagyon jó a kakaó. Szuper! Ezerszer jobb mint amit eddig használtam és finom.”

Szilasi Márti – Anahita Temple

„Nagyon ízlik a kakaó és a hatása is fantasztikus. Nincs semmilyen negatív megtapasztalás mint a korábbiakkal „

Takács Paula

“Imádom a ceremóniális csoki illatát, már amikor készítem elbűvöl, az az érzés pedig egy csoda, amikor leülök a bögrével a kezemben a kertben, és belehörpintek. Minden egyes kortynál érzem, ahogy árad szét a kakaónövény energiája a testemben, ahogy még tágabbra nyitja a szívem kapuját. Imádom, ahogy így teljes bizsergésben nézem a fákat, ahogy a szellő játszik velük, szép lassan észrevétlenül, de biztosan eggyé válok a Természettel. Hálás vagyok ezért az élményért. Köszönöm“

Kósa Lilla